Comunicat de presa

 

Intruchipare a bucuriei de a trai si a dragostei de viata, semn prin care oamenii saluta renasterea naturii, martisorul este considerat un simbol al soarelui atotputernic si al puritatii sufletesti. O frumoasa legenda povesteste cum, la inceput de martie, incantatoarea Primavara, vazand ca de sub zapada rasare un ghiocel, a dat zapada la o parte si a rupt ramurile spinoase din jurul lui.

 

Dar temuta Iarna s-a infuriat si a dezlantuit vantul si gerul pentru a ingheta frageda floare. Primavara, incercand sa o salveze, s-a grabit sa o acopere cu mainile ei. S-a intepat insa intr-un spin si din deget i s-a prelins o picatura de sange, care a readus ghiocelul la viata. De atunci, despre culorile martisorului se spune ca simbolizeaza sangele rosu al Primaverii pe zapada alba a Iernii.

 


An de an, martisoarele You&Me reinvie bucuria primaverii in sufletul nostru si in inima celor dragi noua. In aceasta primavara, magazinele You&Me propun o gama larga de martisoare, pentru toate gusturile si... toate buzunarele! Martisoarele din argint simplu sau din argint pictat manual cu email au preturi de la 6 lei sau 9 lei pana la 30-40 lei, in functie de forma si dimensiune.

 

Martisoarele din aur de 14 carate sau de 18 carate sunt un element de diversitate, pretul lor pornind de la 70 lei. Noutatea o constituie martisoarele cu microcristale Swarovski, cu pret de plecare de la 20 lei. Simple sau decorate cu pietricele de coral, turcoaz, cameee sau perle de cultura, martisoarele You&Me au forme variate: de la clasicele simboluri ale primaverii la trifoi, fluturasi, gargarite, potcoave, floricele, animalute si multe altele.


Oferind un martisor de la You&Me veti darui celor dragi o farama din soarele primaverii!
 

Aboneaza-te la NewsLetterul Shopping by Garbo pentru a primi si alte informatii si noutati din domeniu.