Distinse si fluide: aceastea sunt siluetele care conteaza la H&M in primavara aceasta, fiind caracterizate printr-o combinatie intre croiul modern si feminitatea romantica, oferind posibilitati infinite pentru definirea stilului personal.

Costumul alb cu croiala bine definita este o piesa esentiala de stil; purtat cu pantofi stil teddyboy si asortat cu un maiou din jerseu pe dedesubt, look-ul capata un aspect indulcit.

Credit foto: H&M Hennes & Mauritz

Pentru a crea un stil cu o forma mai lejera, sunt disponibile jachetele drapate tip chimono si rochiile petrecute, aceasta tendinta fiind accentuata de pantalonii largi care adauga un plus de volum.

Credit foto: H&M Hennes & Mauritz

Mixeaza si asorteaza piesele vestimentare intr-un stil jucaus pentru a crea un look personal, completat de accesorii precum bratari si ochelari de soare de culoare alb stralucitor.

Credit foto: H&M Hennes & Mauritz

„Imi plac mult tendintele elegante si mature ale acestui sezon, dar care sunt usor de purtat si pot fi combinate intr-o multime de stiluri. Noile materiale sunt foarte importante in acest sezon si adauga un element de noutate formelor deja cunoscute”, declara sefa Departamentului de Design de la H&M, Ann-Sofie Johansson.

Credit foto: H&M Hennes & Mauritz

 SILUETA: Distinsa si fluida.

Credit foto: H&M Hennes & Mauritz

CULORI: Alb si culori neutre cu culori fructate, precum galben, portocaliu sau verde-mar, combinate cu tonuri estompate, caisa sau bleu ciel.

MATERIALE: Bumbac si jerse, matase naturala, piele, organza, in.

Credit foto: H&M Hennes & Mauritz

DETALII: Detalii bine definite si finisaje care evidentiaza look-ul androgin, in contrast cu articolele vestimentare delicate, cu incretituri, petrecute si plisate care sporesc volumul, pastrand totodata forma.

ARTICOLE CHEIE: Costum alb, maiouri din jerseu, jachete de piele fara maneci, rochii-camasa, jachetele drapate tip chimono, jachete scurte matlasate, veste drapate, rochii petrecute, pantaloni largi.

 Credit foto: H&M Hennes & Mauritz

 ACCESORII CHEIE: Pantofi stil teddyboy sau platforme cu talpa din lemn, bratari multiple, coliere din piele, genti clutch, ochelari de soare albi.

 

Foto si informatii oferite de H&M. Credite foto: H&M Hennes & Mauritz