Beneficiile capsulelor Omega 3 + Spirulina

Doppelherz® aktiv OMEGA 3 + SPIRULINA

Un laborator de sanatate care se vede la microscop

Alga microscopica, Spirulina platensis, este considerata un “fenomen” in primul rand datorita compozitiei chimice. Combinata cu acizi grasi Omega 3 mentine nivelul optim al colesterolului, creste rezistenta organismului si va scapa de stres.
Suplimentele cu ulei de peste ofera acei acizi grasi esentiali care le lipsesc in special oamenilor cu o alimentatie uniliaterala. Acizii grasi cu Omega 3 sunt esentiali intr-o alimentatie sanatoasa. Uleiul de peste este prinrte singurele surse de acizi grasi de tip Omega 3, aceasta substanta fiind esentiala in functionarea fiecarei celule din organism.
Consumul zilnic de ulei de peste nu este foarte placut pentru unele persoane. In afara de asta, peste proaspat nu se poate gasi cu usurinta. Totusi, suplimentele cu ulei de peste sunt o metoda convenabila si usoara de a profita de toate beneficiile acizilor grasi Omega 3. In trecut, acizii grasi Omega 3 se gaseau in alimente in cantitati mai mari. Totusi, din cauza metodelor moderne de procesare a alimentelor, organismul este privat de Omega 3, substanta esentiala in buna functionare a corpului. Uleiul de peste provine de la pestii de adancime sau cei din ape reci si acesta contine acizi grasi esentiali. Omega 3 este esential pentru mentinerea unui creier sanatos si a unui sistem nervos sanatos. De asemenea uleiul de peste are o contributie importanta in sanatatea inimii si a incheieturilor, in plus sustine activitatea cerebrala, a nervilor si vederea.
Spirulina este o microalga care se afla undeva la hotarul dintre regnul vegetal si cel animal, oferind avantaje nutritive unice. Sute de studii si cercetari din tari precum SUA, Japonia, Franta, Rusia conduc la aceeasi concluzie: "Spirulina contine absolut toate substantele necesare organismului uman pentru o activitate vitala normala". Cu ea se hraneau si faraonii Egiptului Antic, iar mai apoi civilizatiile dezvoltate Mayasa si Azteca.
In stare deshidratata, spirulina este o sursa bogata de proteine. Cantitatea foarte mare de ARN si ADN justifica increderea specialistilor in calitatile de regenerare celulara si incetinirea proceselor de imbatranire.
Produsul Doppelherz® aktiv Omega-3 + Spirulina, contine extracte naturale valoroase care ajuta la : mentinerea nivelului echilibrat al colesterolului si trigliceridelor, intarirea imunitatii si rezistentei organismului in cazul unor afectiuni ca:hepatita, tuberculoza, bronsita, energizarea organismului avand rol in refacerea dupa boli cronice si in perioadele de astenie, reducerea greutatii, detoxifierea ficatului si rinichilor, profilaxia si tratarea bolilor articulare, imbunatatirea capacitatii vizuale, intarirea sistemului nervos.

Înapoi la articol

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri