Cu aceasta ocazie, Fundatia Tineri pentru Tineri, cu sprijinul companiei Bayer Schering Pharma, organizeaza in Bucuresti si in tara, o serie de activitati adresate tinerilor, cu mesajul “Viata Ta, Opinia ta: Discuta despre contraceptie!”.



„Voluntarii Tineri pentru Tineri, care au varsta pana in 25 de ani, sunt pregatiti si formati sa discute cu tinerii, astfel incat sa le ofere nu doar informatiile corecte de care acestia au nevoie, ci si atitudinile potrivite pentru a utiliza acele informatii. Totul intr-o maniera prietenoasa, un limbaj comun varstei si abilitatea de a povesti despre sex, sexualitate, sanatatea reproducerii in general, in mod firesc.”, declara Adina Manea, Director Programe al Fundatiei Tineri pentru Tineri.



Activitatile din Romania fac parte din campania globala Ziua Mondiala a Contraceptiei, sustinuta de 10 organizatii internationale neguvernamentale si Bayer Schering Pharma, cu scopul de a incuraja discutiile deschise despre dragoste, viata sexuala si contraceptie in randul tinerilor.