Te intrebi care este cel mai bun tip de lentile pentru problema ta de vedere, stil de viata sau buget?
Xlentile.ro este o alternativa convenabila a magazinelor traditionale, ce comercializeaza lentile de contact, solutii si accesorii pentru intretinerea acestora.
O platforma de e-commerce special conceputa pentru tine cu un sistem convenabil si eficient ce te ajuta sa cumperi online.

 

 

 

 

 

De ce sa cumperi online de pe www.xlentile.ro – furnizorul tau de produse pentru sanatatea ochilor ?


• Poti comanda lentilele de contact direct in magazinul nostru online 24/7, de oriunde ai conexiune la internet, inclusiv de pe dispozitivele mobile.
• Petreci 1-2-3 minute online si comanda ta este transmisa! Fara o excursie la magazin, fara prea multe hartii, doar intri pe xlentile.ro si alegi ce ti se potriveste.
• Esti mereu conectat si poti beneficia oricand de promotiile disponibile (discount pentru prima comanda lansata, transport gratuit, cadouri oferite la fiecare comanda, etc)!
• Profesionistii nostri iti ofera suport in comandarea online sau telefonica.
• Tranzactia ta este informatizata; procesul de comanda este foarte usor si orice schimbare de status a comenzii iti este transmisa pe e-mail.
• Orice marca de lentile porti sunt sanse mari sa o avem! Lentile de contact pentru orice tip de corectie a vederii si lentile colorate cosmetice, iar brandurile le cunosti!
• Cu un stoc principal de peste 80.000 de produse, suntem capabili sa onoram orice comanda, in cel mai scurt timp posibil.
• Tu alegi unde sa primesti produsele, la acelasi tarif unic de expediere, iar de cele mai multe ori transportul este din partea noastra!

 

Branduri de lentile de contact, disponibile in e-shopul xlentile.ro

Branduri de solutii pentru intretinerea lentilelor de contact, disponibile in e-shopul xlentile.ro

 

Vino si beneficiaza acum de preturi cu pana la 20-30% mai mici fata de magazinele traditionale. Asigura-te ca pentru lentilele tale achizitionate, calitatea are cel mai bun pret, doar pe www.xlentile.ro!