Buna dimineata, dragele noastre. O dimineata frumoasa si cu mult soare sa fie pentru fiecare dintre voi. Dar vrem sa aveti si o dimineata cu multa voie. Va propunem de aceea un test foarte simpatic

Prin urmare, va aruncam aceasta provocare a testului. Imaginati-va ca sunteti singuri pe o alee intr-un parc. Va plimbati pur si simplu. Intr-o seara placuta si calduta. Afara este o vreme superba si mergeti incet pentru a va bucura de natura. Inspirati aer curat in piept si va uitati in jur. Totul e liniste si pace, totul pare sa inspire confort si familiaritate. Pe o banca insa, dati peste un extraterestru, un alien mic si dragut. La inceput, sunteti nedumeriti si nu stiti ce sa faceti. Privindu-l mai bine, pare atat de simpatic, singur si neajutorat incat decideti sa il luati acasa si sa il ingrijiti. Un aspect important pe care am omis sa-l mentionez: micul extraterestru are pielea de culoare VERDE!!!! Totodata, este important sa nu uitati: va aflati intr-o frumoasa zi de LUNI!!!

Asadar… luati micul extraterestru acasa. Il ingrijiti. Ii dati sa manance. Ii dati sa bea apa. Iar cand vine seara, ii pregatiti patul pentru a merge la culcare. MARTI, va treziti dis-de-dimineata si dati o fuga in camera micului extraterestru pentru a vedea cum ii este. Ceea ce vedeti va surprinde peste masura. De data aceasta, pielea extraterestrului este ALBASTRA. Repetati acelasi lucru pe care l-ati facut si luni: il hraniti si il lasati sa doarma.