Desario este un concept store online, menit sa intermedieze relatia dintre producatorii romani si pasionatii de moda. In prezent, sase branduri importante din Romania s-au alaturat conceptului Desario, iar gama de produse s-a extins in ultima perioada. Totodata, Desario este partener al Asociatiei „Romanian Textile Concept” si doreste in continuare sa sprijine producatorii, designerii si si artizanii romani.

Site-ul www.desario.ro se adreseaza persoanelor care doresc sa achizitioneze articole vestimentare frumoase si de calitate facute de producatorii romani.

Recomandarile Desario pentru aceasta toamna vin din partea celor mai buni producatori romani care s-au intalnit pe site-ul pentru a creste notorietatea industriei romanesti in randul consumatorilor si producatorilor locali. Totodata, calitatea texturii, culorile vii si modelele inedite sunt elementele diferentiatoare care subliniaza mesajul Desario, acela de a promova piese vestimentare ce apartin exclusiv producatorilor romani si la preturi foarte mici.

Colectia Desario toamna-iarna lansata recent este generoasa, tinutele producatorilor romani mizand pe varietate si originalitate: pulovere, paltoane, rochii, incaltaminte, accesorii si genti prin care pasionatii de domeniu isi pot orienta atentia catre creatiile romanesti . De aceea, Desario are increderea in cresterea retelei de colaboratori – producatori romani – pe care ii incurajeaza sa aduca un suflu nou pietei din Romania.

Pentru a primi ultimele update-uri despre piesele vestimentare adaugate, trebuie sa va abonati la newsletterul Desario Boutique: www.desario.ro.
 

 

 

Foto front si main: Shutterstock