2 / 6

FLUID HIDRATANT CU EFECT MATIFIANT

  •  Textura usoara
  •  Piele mai supla, zi dupa zi,
  • Fara uleiuri, formula hipoalergica, non-comedogenica şi non-acneica 
  • Solutia ideala pentru pielea mixta, indiferent de sezon
  • Ten cu 28% mai mat dupa 1 ora, efect aparut la 100% dintre voluntari
  • Textura a pielii mai fina cu 75% 
  • Flacon de 40 ml

Apa de struguri organica reduce rapid sensibilitatea pielii si are un rol activ in conservarea apei de la nivelul celulelor in timp de Vinovelure previne deshidratarea si intareste sistemul imunitar al pielii. Extractul de ulei de masline catifeleaza pielea.
Amestecul de extract de in, Enantia Chlorantha (copac de origine africana) si extract de frunze de ceai Java absoarbe excesul de sebum, regleaza producerea lui si imbunatateste textura tenului.
Polifenolii din sâmburii de struguri au o actiune dubla. Proprietatile lor antioxidante blocheaza radicalii liberi, si, in acelasi timp, ajuta la mentinerea acidului hialuronic ce se gaseste in mod natural in piele si care confera tenului un aspect tânar.
Acest fluid cu textura usoara, fara uleiuri, actioneaza rapid asupra pielii conferindu-i un aspect catifelat. Notele sale de citrice, flori de mandarin, fruze de lamâi, apa de castravete si menta proaspata te revigoreaza instantaneu.
Fluid hidratant cu efect matificant, 40 ml: 95.19 lei
Se distribuie doar in farmaciile Centrofarm.

Testele cu reflectometru au demonstrat un efect de luminozitate la toţi cei 22 de voluntari dupa o ora de la aplicare.Test clinic realizat pe un eşantion de 18 voluntari, timp de 28 de zile.
 

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri