Comunicat de presă

În lumea modernă, unde relațiile pot începe sau se pot dezvolta și prin intermediul rețelelor sociale, Lov|U Connected celebrează această evoluție, subliniind faptul că iubirea poate înflori oriunde, oricum. Cu fiecare pulverizare, parfumul devine o amintire aromatică a momentelor de conexiune, evidențiind frumusețea și forța iubirii care depășește orice distanță. Lov|U Connected susține că ideea că iubirea nu cunoaște bariere.

Parfumul conține note de mandarină, care aduce pafumului o notă fructată suculentă și spumoasă, cu nuanțe florale, pentru o oferi o explozie instantanee de energie.

Trandafirul adaugă o feminitate și o aromă sofisticată, iar lemnul de santal adaugă o cremozitate de lungă durată și, la fel ca sentimentul de iubire pe care îl emană, te însoțește pe tot parcursul zilei.

Preț parfum: 79 lei

Preț loțiune pentru corp: 18,99 lei

Preț set parfum și loțiune pentru corp: 85 lei

Produsele sunt disponibile pe site-ul avon.ro

Provocarea Lov|U Connected pune la bătaie super premii pentru cupluri

În perioada 9 - 29 februarie, alături de Marilu Dobrescu, AVON provoacă îndrăgostiții să își arate micile lor gesturi de iubire față de partener, folosind #LOVUAvonro, tag și follow @AvonSpaceRomania. Aceștia pot câștiga super premii, precum: un telefon SAMSUNG Galaxy Z Flip5, una dintre cele 5 perechi de căști Galaxy Buds FE sau unul dintre 15 seturi de produse.

Toate detaliile vor fi disponibile pe pagina de TikTok @MariluDobrescu, începând cu 9 februarie.