Comunicat de presă

 

Datorită mirosului său îmbietor, noul preparat te invită să te bucuri pe deplin de aromele și culorile noului sezon. Concepută special de experții Lavazza, această rețetă reprezintă ocazia perfectă de a-ți testa abilitățile de a pregăti un coffeetail, marca Lavazza, în câțiva pași simpli, chiar la tine acasă.

 

LAVAZZA COFFEETAIL N. 10

 

Odată cu vremea însorită, e timpul să renunți la hainele groase și să începi oficial dezghețarea după sezonul rece, cu o rețetă răcoritoare, inspirată de primăvară. Pentru a îmbrățișa și întâmpina noul sezon, rețeta propusă de experții Lavazza este combinația perfectă de prospețime și gust, echilibrată de aroma învăluitoare a cafelei, pentru o experiență gustativă unică.

Ingrediente:

 

- 25ml limonadă de cireșe (15 ml Sprite sau Limonadă + 10 ml Sirop Cireșe amarena)

- 20ml Cold Brew Concentrat

- 80g gheață zdrobită

 

Pregătire:

 

• Cafea Cold Brew:

Cântărește 340g de cafea măcinată (Qualità Oro) Măsoară 1.6l  apă și înmoaie cafeaua măcinată în ea Amestecă bine și lasă la infuzat la temperatura camerei între 8 și 12 ore Strecoară folosind o sită mai întâi și ulterior un filtru de hârtie

Păstrează la frigider maximum o săptămână

 

Notă. Folosește produsul rezultat pentru rețeta Coffeetail N.10. Dacă nu vrei să prepari noua rețetă, atunci poți dilua o parte din concentratul Cold Brew cu 2 părți apă rece și toarnă peste gheața pentru o cafea cu gheață delicioasă!

 

• Limonadă de cireșe (pentru 1 l de produs):

Măsoară 0,6l de limonadă și 0,4l de sirop de cireșe Amestecă și lasă la frigider

 

Prezentare:

 

Umple sticlele de cafea preparată la rece și limonada cu cireșe în proporția potrivită Așază cele două sticle lângă paharul umplut cu gheață zdrobită Adaugă un pai și servește.