Comunicat de presă

Ediția de colecție a fost lansată în ediție limitată de doar 700,000 de pahare și aduce magia sezonului în prim-plan atât prin design, cât și prin invitația la aventură și explorare adresată prietenilor 5 to go, care își pot lărgi orizonturile călătorind și descoperind locuri noi și anul viitor. Paharele sunt disponibile în cafenelele 5 to go din întreaga țară, până la finalul lunii ianuarie. 

 

„Campaniile de anul acesta care au beneficiat de ediții de pahare dedicate, precum Retrogrand, Tu ești STAR sau #FACEM, au fost bine primite de consumatorii noștri. Avem o comunitate activă, deschisă la nou, care apreciază valoarea adăugată și oportunitatea de a descoperi o nouă utilitate a paharelor 5 to go, prin parteneriate cu branduri cu care rezonăm atât noi, cât și consumatorii noștri. De aceste sărbători, îi invităm să-și planifice călătoriile pentru anul 2023 în timp ce savurează cafeaua preferată”, spune Radu Savopol, cofondator 5 to go.

„Vola.ro a apărut într-o perioadă în care, pentru a achiziționa un bilet de avion trebuia să mergi într-un sediu al unei agenții de turism, să plătești numerar, să ai documentele de călătorie la tine și multe alte piedici. Ne-am dorit să arătăm românilor că a-ți cumpăra un bilet de avion sau o cafea poate fi la fel de simplu și rapid. Fiecare cafea le aduce clienților 5 to go un voucher Vola.ro în valoare de 20 euro pentru planurile lor de călătorie din noul an”, a declarat Claudia Tocilă, marketing manager Vola.ro.

 

5 to go a avut întotdeauna un design recognoscibil al paharelor, păstrând aceeași notă jucăușă, într-un stil pop-art extrem de apreciat de consumatori. Și această ediție de colecție păstrează nota definitorie de design a brandului, însă, de data aceasta, în culori de sărbătoare.

Peste 60,000 de consumatori trec zilnic pragul cafenelelor 5 to go, iar în 2022 recordul de cafele vândute într-o singură zi este deținut de o cafenea din București, cu 1,400 de cafele. Rețeaua 5 to go cuprinde în acest moment 420 de cafenele, cu un ritm de expansiune constant și susținut.