Comunicat de presă

Cizmele scurte pot fi purtate  întreaga zi cu jeans, rochii tricotate, pantaloni evazați sau fuste mini - aportul lor prețios fiind vizibil în toate stilurile.

Iată care sunt modelele în fața cărora nu veți putea rezista – toate costă sub 300 lei!

 

Cizme scurte tip Chelsea – mereu în tendințe, reprezintă cea mai ușoară alegere atunci când nu sunteți sigure ce să încălțați la o ținută casual. Anul acesta au apărut o mulțime de modele colorate care să însenineze ținutele monocrome de iarnă.

 

Bocancii înalți – cu platformă sau talpă plată, amintiți-vă regula conform căreia cu cât se vede mai multă piele iarna, cu atât mai lungi trebuie sa fie cizmele. O pereche de bocanci lungi cu șireturi sunt alegerea perfectă pentru a oferi un aer cool unei rochii feminine, unei fuste mini sau unor pantaloni scurți.

 

Cizme de cauciuc – perfecte pentru plimbările în natură. Lăsați-vă inspirate de outfit-urile familiilor regale și purtați-le cu șosete lungi și groase, tricotaje din lână și jachete din tweed.

 

Cizmele scurte matlasate – Dacă nu sunteți convinse că aveți nevoie de o pereche, gândiți-vă plimbări de weekend, ieșiri dimineața devreme pentru școală sau shopping și weekenduri la munte. Acest model trebuie să se regăsească în garderoba oricui pentru a fi stilizat exclusiv cu ținute sport-casual. Arata bine atât în culori clasice cât și în animal print, sau piele metalizată.

Noile colecții de cizme vă așteaptă în magazinele DEICHMANN din toată țara sau online, pe deichmann.com