Comunicat de presă

A sosit acel moment din an în care poți face achiziții avantajoase pe termen lung pentru casa ta. Între 21 ianuarie și 20 februarie, la Homelux ai ocazia să cumperi piesele de mobilier, decorațiunile și corpurile de iluminat pe care ți le dorești la prețuri reduse cu până la 80%.

Vino în magazine sau pe homelux.ro și alege o canapea super confortabilă, o comodă încăpătoare, o măsuță de cafea practică, un corp de iluminat impunător sau un covor pufos și călduros pentru a spori confortul de acasă. Produsele sunt în stil modern, clasic, etnic și romantic, pliate pe toate planurile de amenajare. Colecțiile sunt create de către designerul de interior Homelux, pentru ca voi să vă bucurați de cele mai inspirate piese pentru acasă.

Cu reducerile de la Homelux îți amenajezi întreaga locuință și te bucuri de confort la superlativ! Ofertele sunt în limita stocului disponibil.

Homelux este o firmă de retail de mobilier și decorațiuni, în plină expansiune, ce integrează soluții de design unic, modern sau clasic, prin produse de o calitate deosebită, pentru toate bugetele. Compania are în momentul de față 4 magazine fizice: Homelux DN1 Value Centre București (fostul centru comercial Prisma), Homelux Ploiești (DN1, Ploiești-Brașov km. 6), Homelux Mercur (Piața Victoriei nr. 1) și Homelux Focșani (Str. Aleea Parc nr. 2).