Comunicat de presa

Versatile si inedite, noile bijuterii finisate manual sunt inspirate din simbolurile emblematice ale dragostei dintre membri familiei si din puterea nemarginita a mamelor. Design-ul unic, mestesugul detaliat al bijutierilor nostri talentati, pasiunea pentru exprimarea libera a sentimentelor si aprecierea pentru dragostea materna au stat la baza crearii unui nou simbol clasic Pandora: mult indragita forma a inimii este reinterpretata si combinata cu forma nodului iubirii si a infinitului.

Simbolizând legaturile atemporale si dragostea infinita a mamei si a celor dragi, noile bijuterii din argint 925 sclipitor sunt realizate din zale rafinate, rotunjite, amintindu-ne de simbolul inimii si al nodului iubirii de nedestramat. Noua gama de bijuterii Inimi innodate celebreaza Ziua Internationala a Mamei prin coliere, bratari, inele si cercei cu modele unice, cu zale intrepatrunse infinite si straturi stralucitoare de zirconiu cubic multifatetat. Inelul Inima innodata, piesa statement a noii colectii, redefineste dragostea pentru mama si aduce un tribut resurselor inepuizabile, puterii extraordinare si dragostei neconditionate ale acesteia.

Sezonul acesta, de Ziua Internationala a Mamei, exprimarea sentimentelor nu trebuie sa cunoasca limite. Sarbatoriti-va mamele si aduceti-le un omagiu cu bijuterii pretioase, pline de insemnatate, care va vor aminti cu fiecare sclipire a lor de una dintre cele mai pure si speciale forme de dragoste – cea de mama. Oferiti un cadou ce va fi mereu la moda si care va va aminti intotdeauna de legatura speciala dintre voi.

#PandoraMothersDay

#JoinedByLove