comunicat de presa

PHILIPP PLEIN: “Sunt bucuros sa vin intr-un oras atat de frumos, pentru a celebra inaugurarea magazinelor Philipp Plein si Billionaire. Sper sa ma reintorc cat de curand la Bucuresti, pentru ca am fost profund impresionat de primirea calduroasa.”

PHILIPP PLEIN, cu o suprafata de 82 de metri patrati, a fost conceput si decorat de catre renumitul designer italian Claudio Pironi si cuprinde ultimele colectii de haine pentru barbati si pentru femei. Clientii sunt intampinati la intrare de un imens craniu, simbolul Philipp Plein, incrustat cu cristale Swarovski CRYSTALLIZED™. Marmura neagra creeaza o ambianta rafinata si de mare impact. Accesoriile sunt prezentate asemenea unor piese de arta autentice, fiecare fiind afisate pe rafturi din otel inoxidabil. Un candelabru din sticla Murano aduce acel element de eleganta care sa definitiveze ambianta, luminand toate zonele din magazin.

Magazinul dispune de o serie de elemente iconice inspirate de zgârie-norii din New York din secolul al XX-lea, simboluri ale bogăției primilor miliardari americani din epoca industrială.