Comunicat de presa

Inspirata din ingrediente traditionale asiatice, noua gama de paste de dinti Colgate Natural Extracts ofera o experienta unica, speciala si sanatoasa a periajului, surprinde cu textura sa delicata, culorile vii si aromele extraordinare, adaugand senzatii noi si placere in rutina igienei orale zilnice. Colgate Romania prezinta Colgate Natural Extracts Radiant White cu extracte de sare din alge marine asiatice pentru albirea dintilor si Colgate Natural Extracts Ultimate Fresh cu extract de ulei de lamaie si aloe vera din Asia pentru prospetime.

Colgate Natural Extracts Ultimate Fresh este alegerea perfecta pentru cei care apreciaza prospetimea dupa periajul dintilor si gustul placut de menta si citrice care persista. Daca doresti sa incanti lumea cu un zambet stralucitor si sa te bucuri de o senzatie de curatire impecabila, atunci Colgate Natural Extracts Radiant White este alegerea potrivita.

Fiecare pasta de dinti Colgate Natural Extracts contine extracte naturale de calitate si atent selectionate. Acestea nu sunt benefice doar sanatatii si frumusetii, oferind protectie zilnica dintilor, ci si o experienta de periaj incantatoare, transformand rutina zilnica intr-un ritual al placerii.