Comunicat de presa

Artista a declarat ca tehnologia este aliata ei cand vine vorba de sculptarea trupului. „Cu totii stim ca trebuie sa muncesti foarte mult pentru a te mentine in forma, pentru a avea un aspect foarte sanatos al pielii si a arata foarte bine indiferent de varsta. Pe mine tratamentul VelaShape lll m-a ajutat si ma ajuta in continuare foarte mult. Rezultatele benefice sunt rapide si se obtin fara prea mare efort, lucru care este extraordinar mai ales pentru o persoana foarte ocupata”, a afirmat Lavinia Pirva.

Acest tratament este o alternativa rapida si non-invaziva de remodelare corporala la care poate apela orice persoana care vrea sa slabeasca in centimetri si sa scape de celulita. Chirurgul plastician Dr. Bogdan Caraban a ales sa aduca in clinica Diantus Estet acest echipament medical performant deoarece poate aduce un mare plus unui chirurg plastician.

Tratamentul de remodelare corporala combina patru principii: radiofrecventa bipolara, lumina infrarosie, vacuumul si masajul cu role mecanice. Toate aceste principii lucreaza impreuna pentru a imbunatati aspectul general al pielii, cat si pentru a remodela zonele corporale dorite.