Pentru ingrijirea copiilor, produsele folosite ar trebui sa contina ingrediente blande si sigure, protectoare si hidratante, adaptate pielii micutilor.

Pentru siguranta si pielea sensibila a celor mici, Laboratoarele Klorane au selectat lapte de bumbac, pentru a le ingriji pielea delicata. Acest lapte extras din germeni de bumbac are proprietati de hidratare, hranire si protectie si este bogat in aminoacizi si acizi grasi esentiali (Omega 6).

- Gama Klorane Junior, dedicata ingrijirii copiilor, contine produse intense si fructate, care transforma rutina de igiena zilnica intr-un moment placut, in siguranta deplina. Produsele sunt testate sub control pediatric, dermatologic si oftalmologic. Gama contine:

- Gel de dus cu aroma de zmeura pentru par si corp: curata delicat pielea si parul fin al copiilor (prezerva filmul hidrolipidic), nu irita ochii, catifeleaza si lasa parul stralucitor.

- Gel de dus cu aroma de para pentru par si corp: formula delicata, fructata, intensa, curata si catifeleaza pielea (prezerva filmul hidrolipidic), nu irita ochii, lasand parul fin si stralucitor.
Sampon pentru descurcare cu aroma de piersica: delicat si protector, acesta curata si descurca eficient parul fin al copiilor.

- Spumant de baie cu miere de vanilie: calmant, linistitor si relaxant, spumantul este recomandat pentru a fi folosit seara (doua masuri in cadita sunt suficiente pentru o spuma intensa, care calmeaza si linisteste copilul inainte de culcare).

- Spray pentru descurcare cu piersica: adio nodurilor si parului nedisciplinat si innodat; acest spray descurca parul, chiar si cel lung sau carliontat, lasandu-l catifelat si stralucitor; fara clatire.

- Balsam de buze cu capsuni: calmeaza, hraneste si lasa buzele catifelate, protejandu-le de frig.
Produsele Klorane Junior nu contin parabeni sau sapun, avand pH neutru. Gasiti gama Klorane Junior in farmacii sau online pe https://www.facebook.com/KloraneBebeRomania