Comunicat de presa

INTOTDEAUNA ALATURI. Un pandantiv nu este doar un pandantiv; reprezinta un simbol extraordinar al prieteniei. Inimi din argint 925 si email roz, gravate cu Best Friends (Cele mai bune prietene) si Always There (Intotdeauna alaturi) pot fi purtate pe colier sau bratara sau impartit cu cea mai buna prietena.

TRIBUT PENTRU CEA MAI BUNA PRIETENA. Talismanul dublu cu inimi stralucitoare si gravura BFF (Best Friends Forever – Cele mai bune prietene pentru totdeauna) este o dovada a devotamentului, pentru ca cele mai bune prietene sa imparta cele doua inimi si sa poarte astfel acelasi simbol al prieteniei. Talismanul este stilizat cu bijuterii infinit sclipitoare pentru a evidentia simbolistica prieteniei pentru totdeauna.

STIL SIMBOLIC. Codul simbolic al prieteniei este pus in valoare de zirconiul cubic roz stralucitor din talismanul Iubire & Prietenie, stilizat cu minunatele clipsuri Inima Infinita si pandantivul Prietene pentru totdeauna, din argint 925 si zirconiu cubic.

STELE STRALUCITOARE. Constelatiile prieteniei unice emana o stralucire aparte pe bratarile PANDORA. Semnele Zodiacale de inspiratie vintage cu ilustratii stilizate, gravuri si un cer instelat reprezinta simbolul confidentelor indragite si al personalitatii acestora.