Comunicat de presa


Pentru ca fidelitatea merita rasplatita si pentru ca se apropie Ziua Femeii, AutoHut a creat un pachet special pentru soferite. Astfel, toate doamnele si domnisoarele vor primi o reducere de 30% pentru manopera la revizia periodica, ce include schimbul filtrelor si uleiului. In plus, acestea vor beneficia si de o verificare gratuita a masinii, care include verificarea mecanica articulatii, uzura discuri si placute de frana, lichide si lumini, dar si completarea lichidului de parbriz.


Toate femeile care isi fac rezervarea in luna martie vor putea beneficia de aceasta oferta, chiar daca revizia nu va fi facuta in aceeasi luna. Programarile se pot face pe: Autohut.ro sau la numarul de telefon 0377 100 946 (interior 3 pentru Service). 



Desi femeile sunt mai atasate de masinile lor, acestea sunt mai putin respectate atunci cand merg intr-un service auto si de multe ori se profita de lipsa lor de cunostinte in acest domeniu. Plecand de la aceasta realitate, AutoHut isi doreste sa ofere pachete speciale pentru femei si sa le ofere o experienta placuta atunci cand ajung cu masina in service. In acest scop a fost creat un spatiu de asteptare primitor, unde poate fi savurata in tihna o cafea, iar clientele sunt informate de la inceput cat timp dureaza operatiunile, care sunt costurile si pot verifica oricand stadiul reparatiilor.