Comunicat de presa

Asa cum alimentatia are efecte asupra starii de sanatate, ceea ce aplici pe piele afecteaza felul in care arata. Atunci cand ii oferi o ingrijire atenta folosind ingrediente adecvate, pielea isi recapata capacitatea de regenerare a celulelor, de a crea colagen si de a-si mentine aspectul sanatos pe care il doresti.

Crema hidratanta pentru ten uscat - cocos si catina de la VivaNatura hraneste in profunzime pielea, ajutand-o sa-si mentina supletea si elasticitatea, oferindu-i in acelasi timp protectie de lunga durata. Aceasta contine ingrediente active, precum: uleiuri pretioase de cocos, macadamia, orez brun, catina, limba mielului, luminita noptii, argan, unt de shea, unt de cacao, acid hyaluronic, aloe vera si extracte de plante.
• Uleiul de cocos contine 50% acid lauric, un ingredient antiimbatranire care repara tesuturile si intarzie aparitia ridurilor.
• Uleiul de catina are o actiune antiinflamatoare si cicatrizanta care ajuta procesul de vindecare a pielii si o protejeaza impotriva factorilor de mediu agresivi.
• Uleiul de luminita noptii stimuleaza microcirculatia si reconstruieste membrana celulara.
• Uleiul de limba mielului are actiune antialergica si proprietati emoliente, prevenind deshidratarea pielii.

Produsele se pot cumpara din plafare, magazine naturiste, din reteaua DM, precum si pe www.vivanatura.ro.