Comunicat de presa

Iata cateva retete pe care le poti face cu o simpla conserva de ton:

Paste cu ton
Ingredientele pentru 4 portii sunt 300g ton la conserva, 250g paste, o ceapa rosie, o legatura de busuioc tocat marunt, 2 linguri capere, 2 linguri ulei de masline, 2 lingurite coaja rasa de lamaie, ½ lingurita sare si ¼ lingurita piper. Poti incerca conserva de ton Eva, care pastreaza gustul proaspat si original al produsului.
Fierbe pastele, apoi scurge-le bine pastrand doua linguri din apa in care au fiert. Amesteca-le cu restul ingredientelor si lichidul pastrat, condimenteaza cu sare si piper si serveste-le calde.
Adu bucataria italiana la tine acasa cu minim de efort!


Sendvis mexican cu ton
Pentru 2 portii ai nevoie de 180g ton din conservele Eva, 100g rosii tocate, cateva fire de coriandru, 3 linguri suc de lime, o ceapa rosie tocata marunt, 2 ardei iuti rosii curatati de seminte, sare si 2 chifle.
Scurge tonul bine si adauga rosiile, sucul de lime, coriandrul, ardeii iuti si ceapa. Amesteca, adauga sare si lasa la frigider timp de 10 minute.
Pune amestecul in cele doua chifle si obtine o gustare proaspata cat ai zice „ton”!

Castraveti umpluti cu ton, paste si legume
Pentru 6 portii ai nevoie de 3 castraveti mari, 200g conserva de ton Eva, 80g de paste melcisori, 1 morcov, 1 tulpina de telina tocata marunt, 80g maioneza, 2 linguri suc de lamaie, sare si piper.
Fierbe melcisorii, clateste-i apoi in apa rece si adauga pe rand tonul, morcovul dat pe razatoare, telina tocata marunt, maioneza, sucul de lamaie, sarea si piperul. Amesteca bine ingredientele si umple cu aceasta compozitie castravetii taiati pe jumatate si scobiti de miez.
Obtine un boost de energie cu un preparat simplu si sanatos!