comunicat de presa

Ridurile au fost dintotdeauna cea mai neplacuta urma a trecerii timpului, iar fiecare femeie spera la un ten neted si tanar pentru cat mai multi ani.

Avand o compozitie deosebita, gama BEE RADIANT de la APIVITA este solutia pentru un ten luminos, oferind in acelasi timp preventie si efect de netezire a ridurilor.

Denumita Arhitectul pielii si avand ingrediente naturale de pana la 99%, gama BEE RADIANT cu celule stem din portocala face din conceptul anti-imbatranire o realitate si confera o noua dimensiune celui de restaurare a luminozitatii.

Gama BEE RADIANT include 3 produse:
Crema iluminatoare anti-imbatranire cu textura lejera si Crema iluminatoare anti-imbatranire cu textura bogata - 154.99 lei

    Incetinesc procesul de imbatranire al pielii, previne si netezeste ridurile Intensifica luminozitatea pielii si confera un aspect intinerit Lasa pielea neteda, catifelata si radianta Hidrateaza si protejeaza tenul impotriva factorilor agresivi din mediul extern Revitalizeaza simturile si confera o stare de bine

Crema iluminatoare anti-imbatranire pentru conturul ochilor (141.99 lei) cu 99% ingrediente naturale

    Incetineste procesul de imbatranire al pielii, previne si netezeste ridurile din jurul ochilor Combate semnele de oboseala (cearcane, pungi, aspect tern) Restabileste luminozitatea naturala a pielii din jurul ochilor

Gama BEE RADIANT se adreseaza tuturor tipurilor de ten si NU contine PARABENI, SILICON, PROPILEN GLICOL, BUTILEN GLICOL, ULEI MINERAL, ETANOLAMINA, FTALATI.

Alege BEE RADIANT pentru o piele frumoasa si sanatoasa.

Pentru mai multe intrebari si informatii despre aceasta gama gasiti in magazinul APIVITA din Baneasa Shopping City, farmaciile Sensiblu sau pe www.facebook.com/Apivita.Ro sau www.apivita.com.