Comunicat de presa

Infiny Press Revolution pastreaza nu numai aroma unica a fiecarui ingredient proaspat, ci si toti nutrientii sai. Datorita tehnologiei de stoarcere, extrage cu pana la 35 % mai mult suc, cu pana la 30 % mai multa vitamina C si cu pana la 75 % mai multi antioxidanti decat un storcator centrifugal traditional (test realizat de un laborator independent cu 1 kg de struguri pentru suc, 1 kg de portocale pentru vitamina C si 500 g pentru antioxidanti, in comparatie cu un storcator Tefal ZN65).

Sucurile verzi sunt unul dintre cele mai rapide mijloace de energizare, oferind corpului o cantitate mare de antioxidanti, vitamine si minerale intr-un timp record. Poti incerca o combinatie intre doua mere verzi, o jumatate de broccoli si o legatura de patrunjel.

Sucul de sfecla rosie este, de asemenea, un energizant plin de vitamine si minerale, pe care il poti combina cu cel de morcovi. Daca vrei, adauga si telina sau alte radacinoase, pentru ca tehnologia de presare a fructelor incorporata in Infiniy Press Revolution garanteaza o performanta exceptionala de stoarcere, chiar si pentru ingredientele dure sau fibroase.

Sucul de portocale cu ulei de in este o bautura exceptionala, bogata in potasiu, magneziu, acid folic si vitamine din complexul B, perfecte pentru energie, dar si omega 3, care ajuta la mentinerea unui nivel constant al glicemiei in sange. Ingredientele bauturii energizante sunt doua portocale, coaja rasa de la o portocala si o lingura de ulei de in.

De la combinatii simple, la retete complexe…creaza-ti sucuri, piureuri, smoothies si chiar sosuri, folosind oricare dintre cele 2 filtre din inox incluse in pachet. Descopera preparate delicioase in cartea de retete inclusa si bucura-te mereu de gustul unic al sucului proaspat bogat in vitamine.