Comunicat de presa

Legati de un destin impartasit, fostul baietel-geniu Frank (George Clooney), blazat din cauza deziluziilor, si Casey (Britt Robertson), o adolescenta inteligenta si optimista, foarte curioasa in legatura cu lumea stiintei, pornesc intr-o misiune periculoasa de a dezgropa secretele unui loc enigmatic din timp si spatiu, cunoscut doar sub numele de „Tomorrowland” (Lumea de dincolo de maine). Ceea ce trebuie sa faca ei acolo schimba lumea – si pe ei – pentru totdeauna.

Cu un scenariu al lui Damon Lindelof (scenarist si unul dintre creatorii serialului „Lost”) si Brad Bird (detinator al 2 premii Oscar) – care este si regizorul filmului –, dupa o poveste scrisa de Lindelof & Bird & Jeff Jenses, „Lumea de dincolo de maine” promite sa le ofere spectatorilor o calatorie emotionanta si plina de aventuri prin noi dimensiuni care au fost doar visate pana acum.

Filmul „Tomorrowland: A World Beyond / Lumea de dincolo de maine” este distribuit de Forum Film Romania si va avea premiera pe 22 mai 2015, fiind proiectat in varianta 2D si IMAX 2D.

Trailere: