Comunicat de presa

Pentru mama care vrea sa arate tanara si dupa 40 de ani: Cadoul NIVEA CELLULAR ANTI-AGE


NIVEA iti propune sa oferi mamei cea mai avansata solutie anti-age: NIVEA CELLULAR ANTI-AGE, o gama performanta ce reintinereste aspectul tenului si ii ofera un boost de tinerete, cu ajutorul unor ingrediente precum acidul hialuronic, extractul de magnolie si creatina.

Pentru prietena activa: Cadoul NIVEA Lapte de Corp Hranitor sub dus si Gelul de dus NIVEA Creme Care

Alege sa oferi momente de rasfat cu ajutorul a doua produse de ingrijire a corpului sub dus: NIVEA Lapte de Corp Hranitor sub dus, formula imbogatita cu ulei de migdale, special creat pentru pielea uscata, si Gelul de dus NIVEA Creme Care, care contine pro-vitamina B5 si uleiuri nutritive ce curata si hranesc pielea in profunzime.

Pentru sora mai mica: Cadoul NIVEA Crema de zi hidratanta pentru ten normal si Deodorant NIVEA Fresh Natural cadou

Ofera un cadou care asigura prospetime intreaga zi! Fie ca aplica dimineata o crema de zi hidratanta cu textura lejera, sau folosesc un deodorant eficient, femeile adora sa simta prospetimea pe propria piele! NIVEA Crema de zi hidratanta pentru ten normal ofera o hidratare intensiva si mentine prospetimea tenului tanar datorita Vitaminei E si a tehnologiei inovatoare Hydra IQ, iar deodorantul NIVEA Fresh Natural reimprospateaza si asigura ingrijire pe parcursul intregii zile.