Comunicat de presa

Spune NU vietii in alb si negru! Vespa te invita sa vezi lumea in culori stralucitoare! Iți prezentam Vespa Sensazione pentru el si pentru ea, o reinterpretare fresh a duo-ului de parfumuri de debut de la Vespa. Inspirat de spiritul hedonist al brandului Vespa, Sensazione este precum o celebrare aromata a nuantelor vietii. Traieste fericit. Calatoreste insotit de culori!

Parfum fructat-floral, Vespa Sensazione For Her emana placerea de a trai. La inceput, notele indraznete de Lychee dulci, para coapta si lime intepator iti ofera o explozie de stralucire aromata. Apoi, baza florala isi face simtita prezenta: delicatetea subtila a florii de crin este imbinata cu parfumul marii si o aroma picanta de scortisoara. In final, parfumul este invelit in vanilie senzuala, lemn de santal si piersica, recreând o experienta feminina inaltatoare.

Masculinitatea parfumului Vespa Sensazione For Him inspira putere si incredere. Aroma fructat-lemnoasa se deschide cu o imbinare indrazneata de rubarba, mar si mandarina, care gâdila si inalta simturile. Acest val fructat este cuprins intr-o aroma masculina de ceai negru, levantica si lemn de ficus. O urma calda si seducatoare de patchouli si vanilie completeaza alura lemnoasa a parfumului.

Peste tot in lume, scuterele Vespa aduc un strop de culoare vietii din fiecare zi. Ambalajul Vespa Sensazione este stylish – cu un touch retro. Parfumurile For Him si For Her sunt prezentate in cutii de carton aprins colorate si impodobite cu un design de inspiratie pop-art. Cutia pentru femei este de culoare roz intens, cu cercuri violet si de culoarea zmeurii; ambalajul pentru barbati este de un albastru marin, cu inele turquoise si navy – nu trebuie sa fie ratate! Cutiile sunt completate cu logo-ul distinctiv al brandului Vespa si un motiv jucaus al scuterului.

Precum parfumul original, forma curbata si capacul argintiu, larg, al sticlei parfumului Vespa Sensazione imita design-ul unui scuter. Partea din fata a sticlei este impodobita cu logo-ul Vespa si numele parfumului intr-un argintiu elegant. Parfumul este de culoare roz bombon in varianta pentru femei si albastru pal pentru barbati.

De mult timp asociat cu distractia, libertatea si momentele frumoase, Vespa este despre a trai viata la maxim. Adu bucuria Vespa in ziua ta; imbratiseaza fericirea cu noul parfum Vespa Sensazione pentru el si pentru ea. Plimba-te prin viata in culori stralucitoare!