Comunicat de presa

Principala provocare cand vine vorba de matreata este recidiva. De multe ori, aceasta afectiune a pielii capului poate reaparea in timp daca nu sunt indepartate cauzele, indiferent de produsul utilizat.

De aceea, folosind un compus inovator – platinum-standard Zinc pyrithione- care lupta impotriva cauzelor formarii matretii, Syoss a dezvoltat o noua solutie profesionala de ingrijire a parului- Syoss Anti-Dandruff Platin Control 100, sampon anti-matreata, cu protectie anti-recidiva timp de 8 saptamani.

Noua gama Syoss lupta impotriva matretii si a cauzelor formarii ei, inlatura cu pana la 100% eficienta scuamele de la prima spalare, calmeaza si restabileste echilibrul de hidratare al scalpului, redandu-i aspectul sanatos. In acelasi timp, confera o senzatie de prospetime si revigorare, datorita parfumului de grapefruit si mar verde.

Formula are la baza inovatia platinum-standard Zinc pyrithione, un complex cu proprietati anti-fungice si bacteriostatice, creat special pentru a actiona pe termen lung impotriva cauzelor matretii (uscaciunea pielii, problemele fungice de la nivelul scalpului etc).

Noua gama profesionala anti-matreata Syoss Anti-Dandruff Platin Control 100 este formata din doua produse:
• Sampon anti-matreata uscata Syoss Anti-Dandruff Platin Control 100 Extrem, 500 ml
Pret: 17,49 lei
• Sampon anti-matreata grasa/severa Syoss Anti-Dandruff Platin Control 100 Anti-grease, 500 ml
Pret: 17,49 lei