Comunicat de presa

Indiferent ca alegeti sa va petreceti Sarbatorile in intimitatea caminului sau intr-o vacanta pe meleaguri insorite, J Beverly Hills elimina cel putin o grija din ecuatie: aceea a parului neascultator si a tendintelor de rebeliune ivite atunci cand va asteptati mai putin. Cine si-ar dori sa se confrunte tocmai in toiul Sarbatorilor cu “bad hair moments”? Seturile cadou J Beverly Hills confera fiecarei persoane garantia unei podoabe capilare pasibila sa starneasca invidii.

Pentru doamne, J Beverly Hills prezinta doua variante de seturi cadou, ce includ atat produse de ingrijire a parului, cat si produse de stilizare: The Collection – alcatuit din sampon si balsam Fragile, masca hidratanta Masque, spuma pentru volum Mousse Up, spray pentru fixarea coafurii Hold Me Firm, lotiune hidratanta pentru maini si corp Hand&Body Lotion si o perie profesionala Detangling si Platinum Mini Duo – alcatuit din sampon si masca cu rol de reconstructie a fibrei capilare.

Special pentru domni, J Beverly Hills a pus la punct doua kit-uri cu produse esentiale: Men Collectible – sampon hidratant, balsam pentru par destinat uzului frecvent, crema modelatoare, gel pentru par, gel de ras, aftershave si perie profesionala si Men Mini Duo – sampon hidratant si balsam conceput pentru utilizare zilnica.

In perioada Craciunului, toate cele patru seturi cadou J Beverly Hills beneficiaza de preturi speciale:

The Collection – 190 lei (pret normal 334 lei)

    Masque  Mousse Up Hold Me Firm Hand&Body Lotion Fragile color safe shampoo&conditioner Perie Detangling


Platinum Mini Duo – 95 lei (pret normal 120 lei)

     Purity Shampoo  Nourish Reconditioner

Men Collectible – 190 lei (pret normal 320 lei)

     Moisturizing Shampoo  Daily Conditioner Texturizing Cream Strong Hold Gel Shave Gel Aftershave Lotion Perie Vent

Men Mini Duo – 65 lei (pret normal 81 lei)

    Daily Conditioner Moisturizing Shampoo

Seturile cadou J Beverly Hills sunt disponibile la .1 Concept (Str. Stirbei Voda, nr.53-55) si in saloanele de specialitate din tara.