Comunicat de presa

NESQUIK Opti-Start vine acum in ajutorul parintilor si completeaza cu FIER alimentatia copiilor. „Noua reteta raspunde unei probleme nutritionale grave care afecteaza 1 din 4 copii de varsta scolara din Romania – anemia feripriva. NESQUIK Opti-Start isi aduce astfel contributia in lupta impotriva deficientei de fier, fiind in momentul de fata singura cacao instant din Romania cu adaos de FIER*. Produsul are acelasi gust de ciocolata atat de iubit de copii, reprezentand o solutie pentru un mic dejun echilibrat”, a declarat Andreas Kouroumalis, Business Unit Manager Beverages Nestle Romania.

Noua cacao instant NESQUIK Opti-Start contine un complex unic de vitamine si minerale care completeaza bunatatea naturala a laptelui si ajuta la cresterea si dezvoltarea copiilor: FIER pentru putere de concentrare si invatare, zinc pentru buna functionare a sistemului imunitar si vitamina D pentru absorbtie normala a calciului si fosforului, minerale continute de lapte in mod natural. In plus, nu contine coloranti si nici gluten.
Un pahar de cacao NESQUIK Opti-Start cu lapte asigura celor mici 17% din necesarul zilnic de FIER pentru putere de concentrare si invatare. Este un aliat al parintilor pentru copii de nota 10 la scoala!

Asa ca nu uita: FIER in fiecare zi!

NESQUIK Opti-Start sustine cu mandrie campania de informare ”Impreuna crestem copii puternici!”, initiata de Nestle si sustinuta de Societatea Romana de Pediatrie si vine in ajutorul parintilor in lupta cu deficienta de fier.