comunicat de presa

Pentru ca vrei sa profiti la maxim de vara trebuie sa ai picioare fabuloase si catifelate, iar Braun Silk Epil 5 iti vine in ajutor, inlaturand firele de par nedorite. Astfel nu o sa mai vrei sa iti ascunzi picioarele.
Braun Silk Epil 5, prin tehnologia Dual Comfort, combina puterea rolelor de masaj cu frecventa inalta, ce stimuleaza in mod activ pielea pentru o epilare extrem de delicata si senzatia de racorire si calmare oferita de manusa racoritoare .

Si pentru rezultate pe care ceara nu le poate egala, Braun Silk Epil 5 este dotat cu un cap pivotant ce se adapteaza tuturor suprafetelor. Iar tehnologia close-grip face epilarea un proces mult mai eficient ca oricand. Acum nu-ti mai ramane decat sa te gandesti la ce outfit-uri sa alegi pentru a-ti pune in evidenta picioarele catifelate.

 

 

Pentru a da startul verii, Braun a organizat Manifestul Picioarelor Catifelate, un eveniment in care fetele si-au etalat picioarele fabuloase. Acestea au defilat in tutu-uri roz in Centrul Vechi, sigure de picioarele lor frumoase si catifelate. Deci, este oficial – timpul sa uiti de pantaloni si sa imbraci acele tinute care sa-ti puna in evidenta picioarele a venit!


Nu uita! Spune adio pantalonilor! Cu picioare catifelate non-stop poti sa te faci remarcata oricand si oriunde!


Pret recomandat: Braun Silk-epli 5 – intre 325 - 360 RON