Comunicat de presa

Gama de produse ARTISTRY, exclusiv de la Amway, prezinta Colectia de machiaj ARTISTRY ENCHANTED GARDEN – o adevarata capodopera, alcatuita din culori vii, de primavara, pentru ochi, pometi si buze, care permit oricui sa dea frau liber imaginatiei pentru a obtine un look glamour, contemporan.

Podiumurile de prezentare ale colectiilor pentru sezonul de primavara 2013 au fost dominate de bogatie si romantism – designerii au expus o eleganta indrazneata, siluete longiline clasice si materiale traditionale, amplificate de texturi luxuriante si inedite si forme sculpturale fermecatoare – iar tendintele in machiaj au urmat indeaproape. Ochii smoky eyes, pometii de culoarea caisei, pleoapele discret conturate si buzele umede, cu accente subtile, dar in acelasi timp dramatice – in culori aprinse, uimitoare, sunt elementele centrale ale sezonului, caracterizat de palete cromatice absolut fascinante.


„Luminozitatea translucida ce caracterizeaza colectia ENCHANTED GARDEN este inspirata de tabloul „Nuferi” al lui Monet. Pentru a da un caracter modern acestei colectii, am urmarit podiumurile de prezentare unde machiajul a fost utilizat pentru un efect coloristic desavarsit care sa confere un look mai stralucitor si mai indraznet”, a declarat Rick DiCecca, Global Makeup Artist ARTISTRY.

  Ochi de o frumusete rapitoare

 

Fardurile trio pentru ochi ARTISTRY Water Eye Colors, disponibile in doua palete cromatice distincte – contin noile formule dual-phase pe baza de apa ce invaluie ochii cu un voal sclipitor de culoare. Formula unica se omogenizeaza in interiorul sticlutei printr o agitare rapida, transformandu-se instantaneu intr-o pudra matasoasa care aluneca pe pleoape.

Aceste farduri se aplica usor si redau un efect cromatic subtil sau intens, fiind disponibile in tonuri luminoase – Pearl trio, ce luceste proaspat ca roua diminetii, si Sparkle trio ce atrage prin nuantele albastrii si aurii translucide. Pentru a defini culoarea, dermatograful pentru ochi de la ARTISTRY, cremos si foarte lucios, cu o formula metalica si buretel incorporat, imbogatit cu balsam, poate fi aplicat pentru un look indraznet si de durata.

 

Pometi si buze care atrag privirile

Look-ul delicat, luxuriant al pometilor si al buzelor, pe care pana acum doar vi-l puteati imagina, se transforma intr-o frumoasa realitate cu Sheer Cheek Color si Lip Gloss Duos de la ARTISTRY. Imbogatit cu buchete proaspete de nuante, Sheer Cheek Color este realizat din minerale prelucrate manual, cu o textura microfina care se aplica usor pentru a crea un aspect final stralucitor, matasos si luminos.

Culoarea delicata si totusi bine conturata accentueaza obrajii printr-o culoare radianta subtila. Pentru a rasfata buzele, Lip Gloss Duos contin balsamuri cremoase din belsug, conferind un aspect translucid si stralucitor. Duo-urile contin sfere cu acid hialuronic, care ofera un aspect mai plin buzelor si perle cu efect special care dau volum.