Comunicat de presa:

Hotpoint va prezinta sfaturi pentru pastrarea corecta a produselor in aparatele frigorifice.


• Produsele feliate trebuie asezate pe raftul din mijloc, intr-un recipient inchis. Temperatura optima pentru stocare este intre 3° si 5° C, iar umiditatea trebuie sa fie 80%. Pentru pastrarea prospetimii o perioada mai indelungata se recomanda folosirea aparatelor dotate cu un dispozitiv Active Oxygen.

• Pestele trebuie pastrat pe raftul de jos, ambalat in folie alimentara sau staniol, la o temperatura intre 0° si 2° C, cu o umiditate de 85%. Astfel, acesta nu se va scurge peste alte alimente.

• Locul ideal pentru stocarea branzei maturate este pe raftul de sus, ambalata in hartie alimentara, pergament sau o cârpa curata. Este recomandat sa fie pastrata la o temperatura intre 2° si 5° C, cu o umiditate intre 65% si 70%. Pentru un frigider fara miros de brânza este indicat folosirea aparatelor ce au integrate tehnologia “Active Oxygen”. 

• Carnea trebuie amplasata pe raftul de jos, ambalata in folie alimentara sau staniol, la o temperature intre 0° si 2° C si o umiditate de 85%. Daca frigiderul este dotat cu un dispozitiv Active Oxygen, carnea se va pastra proaspata si perfect conservata pe o perioada de pâna la noua zile.

• Legumele trebuie pastrate in pungi perforate la temperaturi intre 1° si 8° C, cu o umiditate intre 85% si 45%. Locul corect este in compartimentul de jos, de sub rafturi. Pentru un stoc de legume mereu proaspete, ca si cum ar fi proaspat culese, se recomanda utilizarea frigiderelor ce detin tehnologia Active Oxygen.

Mai multe sfaturi pentru pastrarea corecta a produselor in aparatele frigorifice gasiti pe www.hotpoint.ro

Hotpoint a lansat tehnologia “Active Oxygen”, ce ajuta la pastrarea prospetimii produselor ca in prima zi, dupa 9 zile prin producerea si distribuirea in interiorul aparatelor frigorifice de oxigen activ, ce previne formarea bacteriilor cu pana la 90% si reduce mirosurile urâte cu 70%. Un alt factor important in mentinerea prospetimii produselor este reprezentat de asezarea alimentelor in frigider.