Comunicat de presa

  COLOR RICHE LES OMBRES


Cu ajutorul acestui produs fiecare femeie va putea obtine look-ul dorit, pentru ca va deveni propriul sau make-up  artist chiar la ea acasa.
Color Riche Les Ombres este o  colectie de farduri de pleoape in ambalaje moderne,  irezistibile.

Culori provocatoare
Color Riche Les Ombres ofera femeilor o selectie de  nuante de la clasice la ultra-sofisticate. Datorita experientei laboratoarelor L’Oreal Paris  ingredientele au fost atent selectionate pentru a  obtine un rezultat mult mai intens si mult mai luminos.


O textura senzoriala

Un aplicator performant
Pentru a oferi precizie in aplicare , Color Riche Les  Ombres ne propune un aplicator dublu. Pe de o
parte, capatul clasic care ne ajuta sa depunem culoarea pe pleoapa, pe de alta parte o periuta curbata care ne ajuta sa trasam o linie precisa.

Pentru o privire seducatoare
Culori provocatoare pentru impact instantaneu.
Textura cremoasa
Rezistenta 12 ore
Aplicare precisa

 

NUANTE SMOKY Culori irezistibile
Nuante chic, rafinate
Les Ombres propune 6 palete diferite pentru un look cu care nu vei da gres niciodata. Rezultatul final este exact  nuanta potrivita – perfecta pentru rutina ta zilnica de frumusete.
Multumita nuantelor pe care le contine fiecare paleta, aplicarea este extrem de  simpla. Niciodata nu a fost mai usor sa obtii un machiaj smoky eyes.

 

COLECTIA SHOCKING  Un look provocator
Explozie de culoare 2 palete cu nuante care iti taie respiratia.  Rezultatul este un machiaj intens in  culori radiante si provocatoare exact ca pe podiumurile de moda.
Un balans perfect intre tonuri calde si reci, o armonie perfecta pentru un efect remarcabil.

STEP BY STEP
Combinatii infinite
Paletele combina nuante diferite. Tonurile sunt astfel pozitionate incat este foarte usor de inteles unde trebuie aplicata fiecare nuanta.
Machiajul devine dintr-o data extrem de  usor de obtinut.