Comunicat de presa

 


De cele mai multe ori, diferenta dintre coafuri o poate face alegerea unei nuante de vopsea potrivite tenului si stilului personal. Wellaton Colorant Mousse te provoaca sa incerci un look nou de sarbatori si sa alegi o nuanta vibranta care sa se potriveasca cu mesajul pe care vrei sa-l transmiti – Diva de Sarbatori!


Fie ca ai curajul sa incerci un rosu electrizant sau vrei sa iti scoti ochii in evidenta cu nuante mai inchise sau daca te hotarasti pentru unul din tonurile de blond stralucitor, Wellaton iti asigura reusita oricarei petreceri si a oricarei coafuri. Iar ca pont, pentru un plus de stralucire a culorii, iti recomandam pentru styling gama pentru par vopsit Wellaflex Brilliant Colors.


Pentru un styling perfect si fixarea de durata a coafurii produsele Wellaflex iti vin in ajutor. Iar cele mai potrivite pentru a experimenta trendintele acestui an sunt spuma de par si spray-ul fixative Wellaflex Curls & Waves si Wellaflex Shiny Hold.


Si pentru ca este sezonul surprizelor Wellaton si Wellaflex te asteapta in perioada 28 octombrie – 16 decembrie, in marile centre comerciale, pentru a experimenta un look de Diva.


Accepta Provocarea!



Te asteptam in locatiile selectionate, intre orele 11.00 si 20.00, astfel:
- Brasov – 24-25 noiembrie
- Constanta - 30 noiembrie-2decembrie
- Ploiesti – 8-9 decembrie
- Cluj - 15 -16 decembrie