Comunicat de presa

 

Aceasta este destinata magazinelor de larg consum, fiind prezenta, incepand din luna august, in reteaua MegaImage. Este vorba despre doua vinuri, unul alb - Sauvignon Blanc -, altul rosu - Cabernet Sauvignon/Merlot. Ambele provin din aceeasi podgorie ca celelalte vinuri lansate pana acum - de la Chardonnay pana la Syrah -, poarta tot denumirea de origine controlata Mehedinti - Corcova si sunt produse dupa metodele cele mai exigente, in aceleasi crame, recent modernizate.



Prin prezenta gamei Jirov in magazinele de larg consum, Corcova Roy & Damboviceanu doreste sa puna la dispozitia unui public cat mai variat vinuri de calitate, la preturi corecte. Astfel, pretul la raft recomandat este de 28 lei/sticla, tva inclus. In raport cu provenienta nobila a vinurilor si cu metodele de vinificare folosite, se contureaza o excelenta oferta, rar intalnita pe piata vinurilor din Romania.

Onestitatea producatorului mai este dovedita, la fel ca in trecut, chiar de numele ales. Fiindca acesta nu vine de la un castel inexistent, ci, pur si simplu, de la acel sat din comuna Corcova pe dealurile caruia se afla cea mai mare parte din viile podgoriei: satul JIROV.

 

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifestyle Feminin.