Dar de cate ori nu ti s-a intamplat sa-ti strici garberoba dupa ce ai folosit deodorant, datorita petelor galbene care apar pe haine?


Pentru ca hainele tale sa arate perfect mai mult timp, Colgate-Palmolive lanseaza Lady Speed Stick Stainguard si Mennen Speed Stick Stainguard - noile deodorante solide care iti sunt alaturi in lupta impotriva formarii petelor galbene pe haine.

Lady Speed Stick Stainguard a fost conceput special pentru tine, femeia moderna, de cariera, intotdeauna impecabila si cu un program incarcat. Indiferent daca iti petreci ziua la birou, fugi de la o intalnire la alta, iei pranzul in graba sau te relaxezi la o cina cu prietenele, vei fi incantata sa observi ca Lady Speed Stick Stainguard te protejeaza in orice situatie. Pentru a arata mereu impecabil, investesti timp si energie in alegerea hainelor tale si faci acest lucru cu pasiune.

Daca shoppingul este modalitatea ta preferata de evadare din stresul cotidian, folosind noul deodorant stick vei avea grija de garderoba ta si iti vei pastra hainele „ca noi”, pentru mai mult timp.

Produsele din gama Stainguard pot fi secretul pentru o tinuta impecabila, de dimineata pana seara. Tehnologia inovatoare cu care au fost create deodorantele Lady Speed Stick Stainguard si Mennen Speed Stick Stainguard impiedica patarea hainelor si te ajuta sa iti pastrezi intacta garderoba in care ai investit bani, timp si imaginatie.

 

 

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.