Comunicat de presa

„Relatia pe care fiecare dintre noi o are cu stomatologul sau este foarte importanta si, prin diferitele noastre proiecte, incercam sa incurajam o legatura cat mai speciala si de durata intre pacient si medic. De data aceasta, dorim sa oferim pacientlor oportunitatea de a multumi medicilor dentisti pentru efortul si profesionalismul cu care isi sustin misiunea de promovare a sanatatii!

 

Campania isi propune sa creeze o platforma de comunicare integrata, cu activare atat in mediul digital, cat si in magazine.


Accesind mediul digital, pacientii isi pot recompensa medicul dentist pentru grija si expertiza dovedite, surprinzandu-l la urmatoarea vizita cu o felicitare de multumire, ce poate fi descarcata de pe pagina de facebook Colgate Romania – www.facebook.com/ColgateRomania.

Incepand cu data de 31 mai si pana la 1 iulie, consilierii Colgate Total vor fi prezenti in marile lanturi de magazine din tara (Carrefour, Real, Cora, Auchan si Kaufland), oferind informatii despre campanie, precum si sfaturi pentru o igiena orala corecta. Pe toata perioada campaniei, toti cei care cumpara o pasta de dinti din gama Colgate Total, se pot inscrie online pe www.facebook.com/ColgateRomania sau pe www.colgate.ro si pot castiga prin tragere la sorti accesorii electronice pentru a pastra mereu amintirea unui zambet frumos si sanatos: tablete, camere foto sau video, imprimante si rame foto digitale. Marele premiu consta intr-un tratament stomatologic la propriul medic dentist, fericitul castigator avand placerea de a oferi medicului un trofeu Colgate Total – Multumesc, Doctore!, ca simbol al recunostintei pentru grija si implicarea sa.

Premiile oferite sunt specifice fiecarei retele de magazine participante la campanie. Regulamentul si detaliile concursului sunt disponibile pe site-ul www.colgate.ro.

Foto fr si main: By didesign021 /Shutterstock

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.