Comunicat de presa

 

Think green! Daca iubesti natura si adori sa folosesti produse cu ingrediente naturale, fara parabeni, siliconi, coloranti... atunci NIVEA iti recomanda gama NIVEA pure & natural, cu ingrediente esentiale, mai ales in timpul verii, cand gradul crescut de poluare si razele nocive ale soarelui pot afecta serios structura epidermei.

 

Ingrijirea naturala a tenului tau


 

Crema de zi NIVEA VISAGE pure & natural pentru ten normal si mixt combina uleiul de argan cu aloe vera BIO, hidratand si improspatand tenul pe tot parcursul zilei. Crema are toate vitaminele esentiale pielii tale, o compozitie lejera, care se absoarbe rapid, lasand pielea fina si catifelata pe tot parcursul zilei.

 

Crema de zi NIVEA VISAGE pure & natural pentru ten uscat contine ulei natural de argan si extract de musetel, hraneste intensiv pielea uscata, o calmeaza si o protejeaza impotriva iritatiilor cauzate de factorii externi. Formula delicata este ideala pentru tenul uscat sau sensibil, protejandu-l impotriva radicalilor liberi.

 

Ingrijire complementara pure & natural

 


NOU! Servetele demachiante NIVEA pure & natural – indeparteaza eficient machiajul tenului si al ochilor, curatand delicat pielea, in timp ce ii mentine echilibrul natural. Servetelele contin aloe vera si ulei de argan si sunt biodegradabile.