Comunicat de presa

 

In asteptarea verii, Avene si Klorane vin cu noutati care sa ne ajute sa ne pastram pielea si parul frumoase in ciuda arsitei si a soarelui dogoritor (pe care il asteptam totusi cu nerabdare).

 

Noul Avene Reflexe Solaire, din gama portocalie Avene Sun Care

 

Reflexe Solaire de la Avene te ajuta sa-ti protejezi pielea de efectele nocive ale soarelui in orice moment, e recomandat pentru toate tipurile de piele sensibila si are factor de protectie 50+. Il lansam acum, dar il poti folosi tot anul, vara sau iarna… de cate ori soarele devine suparator. Il gasesti intr-un ambalaj practic, care incape in cea mai mica geanta, pentru ca a fost dezvoltat special ca sa il poti avea la indemana oricand.

 

Noul Sampon uscat de la Klorane

 

 

Prezentarea produsului si imagini high-rez sunt disponibile aici. In plus, ti-am pus pe link si un scurt clip video cu o demonstratie de cum poti sa-ti coafezi parul in mai putin de 2 minute cu samponul uscat de la Klorane.

 

Si inca un lucru foarte important! De acum incolo, daca ai intrebari, daca ai nevoie de extra info despre brandurile si produsele A&D Pharma (Avene, Klorane, Galenic, Elancyl etc) sau daca ai nevoie de anumite produse, poti vorbi direct cu mine. Doar spune-mi de ce ai nevoie si promit sa te ajut.