Comunicat de presa

  Aslavital Lift Instant
Crema Lift Intensiv Contur Ochi si Buze

 

    Se adreseaza tuturor tipurilor de ten, chiar si celor sensibile. Inovatie Farmec: prima gama de produse cu Complexul Gatuline si Argila, un antirid natural unic, cu efect lift instant. Este o crema gel, special conceputa pentru tratamentul zilnic al zonei delicate din jurul ochilor si buzelor. Produs inovativ care va reda frumusetea buzelor si ochilor prin: efectul de hidratare si nutritie intensa, calmare si protectie, efectul instant de netezire a ridurilor dupa numai o zi de aplicare, efectul de regenerare celulara, de combatere a cearcanelor si a pungilor de sub ochi, protejeaza pielea delicata din jurul ochilor si buzelor impotriva factorilor externi (raze UV, poluare, vant, fum) si a actiunii distructive a radicalilor liberi.

 

Beneficii: Ten neted, catifelat, luminos.

Utilizare: Se aplica dimineata si seara, dupa o demachiere corecta, masandu-se usor cu miscari circulare.

 

Crema Lift Ultra-Activa

    Se adreseaza tuturor tipurilor de ten, chiar si celor sensibile.  Inovatie Farmec: prima gama de produse cu Complexul Gatuline si Argila, un antirid natural unic, cu efect lift instant. Extractul Gatuline Expression, asociat cu Argila confera cremei proprietati unice antirid. Prin blocarea rapida a contractiilor spontane ale muschilor fetei, crema are un efect decrispant instantaneu iar reducerea ridurilor este vizibila dupa numai o zi de aplicare. Microrelieful pielii se amelioreaza dupa numai 10 zile de utilizare a cremei. Acidul ferulic asociat cu vitaminele A si E reduce liniile fine, ridurile, spoturile pigmentare, creste elasticitatea, stimuleaza productia de elastina si colagen, previne actiunea distructiva a radiatiilor UV. Fito-hormonii vegetali suplimenteaza carentele pielii mature si stimuleaza procesele de regenerare celulara.

Beneficii: Ten uniform si cu aspect sanatos.

Utilizare: Se aplica de doua ori pe zi, dimineata si seara pe fata, gat si decolteu, dupa o demachiere corecta, masandu-se usor cu miscari circulare pana la absorbtia completa.

 

Ser Trament Antirid

     Se adreseaza tuturor tipurilor de ten, chiar si celor sensibile.  Inovatie Farmec: prima gama de produse cu Complexul Gatuline si Argila, un antirid natural unic, cu efect lift instant. Este un gel fluid inovativ, special conceput pentru tratamentul intensiv al fetei si indeosebi al zonelor mai expuse procesului de imbatranire si ridare (zona din jurul ochilor, buzelor, frunte etc.). Extractul Gatuline Expression asociat cu Argila confera serului proprietati unice antirid. Efectul decrispant este instantaneu si reducerea ridurilor este vizibila dupa numai o zi de aplicare. Microrelieful pielii se amelioreaza dupa numai 10 zile de utilizare a serului. Acidul Hialuronic mentine gradul de hidratare al pielii si ajuta la prevenirea aparitiei ridurilor. Milicapsulele cu vitamina E previn agresiunea oxidativa la nivel celular si actiunea distructiva a radiatiilor UV.

Beneficii: Ten neted, catifelat, fara riduri.

Utilizare: Se foloseste zilnic, in fiecare seara, dupa curatarea pielii, inaintea cremei lift ultra-activa.
 

 


Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.