1 / 16

Costumul traditional romanesc in interpretare moderna

Intre 15 si 20 ianuarie 2013, Mercedes-Benz Fashion Week Berlin a gazduit cel mai mare catwalk al sezonului si a prezentat noile colectii de Toamna/ Iarna 2013. Catalin Opritescu a fost singurul fotograf roman acreditat pentru runway si backstage, colaboratorul Mercedes-Benz Romania in cadrul acestui eveniment de anvergura.

Showul designerilor Andra Clitan, Stephan Pelger si Adelina Ivan, a inchis prima seara a Berlin Fashion Week, 15 ianuarie 2013. Pentru a cincea oara consecutiv, designerii romani si-au prezentat colectiile in cadrul Berlin Fashion Week, saptamana modei cu care se deschide calendarul oficial al prezentarilor de moda internationale.

In cortul Mercedes Benz Berlin Fashion Week instalat langa Poarta Brandenburg, simbolul absolut al Berlinului, si in fata unei sali pline in exclusivitate de profesionisti ai modei, peste 800 de invitati, presa de specialitate si buyeri, cei trei designeri au demonstrat, inca o data, ca adevarata moda romaneasca poate defila pe cele mai importante si exclusiviste podiumuri de moda ale lumii.

Credit foto: Catalin Opritescu

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri