“ IA este o piesă vestimentară emblematică, creată de geniul femeilor artizan, astfel încât să reziste timpului. Avem multe motive pentru care trebuie să ducem istoria mai departe: pentru că sunt piese vestimentare prețioase și muncite, făcute în totalitate manual, unice în întreaga lume. Valoarea lor nu se pierde în timp, dimpotrivă, aceasta crește cu fiecare an. În aceste bluze stă energia străbunelor noastre, dorințele și aspiratiile lor, bunătatea și mândria. Noi, la rândul nostrum, trebuie să le mulțumim pentru comoara de cunoaștere primită,” spune Anda Mănescu.

Din luna ianuarie a anului 2021, atelierul de ii din Breaza va recondiționa piesele vechi de la bunica

În luna ianuarie atelierul se va ocupa de recondiționările iilor de la bunici. "Dacă ai o ie de suflet de la bunica, foarte  veche, sau poate de la străbunica, noi o putem aduce în actualitate, să o facem purtabilă, pentru a vă bucura de ea încă 100 de ani".  ( Anda Mănescu).

Anda Mănescu va fi în București în data de 18-19 decembrie, la un eveniment pe bază de programări numit “Ia pentru suflet”. Cine vrea un cadou de la Breaza, ne poate face o vizită. Programarile se fac la tel 0730492111.

https://www.facebook.com/events/1138005039930691/?ti=ls