1 / 4

Invata sa iubesti culorile si materialele!

Am observat ca de multe ori, fetele plinute se plafoneaza in ceea ce priveste hainele pe care le aleg. Le vad pe strada. Se imbraca in culori inchise, fade, triste, imbratisand ideologia generala si falsa ca, daca esti grasuta nu ti-ar sta bine imbracata "asa cum se imbraca slabele". Dar este gresit!

Ma bucur in acelasi timp sa vad pe strada, uneori, fete plinute care incalca toate preconceptiile. Ma aud spunandu-mi: "Uite, acestei fete ii sta atat de bine in rochia aceea, chiar daca este plinuta". Ceea ce vad uneori, "se bate cap in cap" cu ideile cu care am fost pana acum indoctrinata: "Ca o fata planturoasa nu ar trebui sa poarte fusta mai scurta, sau materiale involburate, imprimeuri curajoase etc".

Ei bine, nu! Priviti-o pe fata din imagine. Totul sta in bunul-gust pe care trebuie sa il dezvolti. E vorba despre felul in care combini materialele - aici materialele subtiri, de vara si culorile -  griul impreuna cu acel piersiciu - roz, se potrivesc de minune! Ea si-a asortat perfect bratara cu sandalele romane ce contin motive argintate. Pantalonii pot fi indoiti la capete, pentru un plus de sic.  Rasfoiti blogul ei, Saksinthecity,  care trebuie sa va inspire, fara urma de indoiala.

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri