Comunicat de presa

Vrei sa arati bine pentru partenerul tau si daca ati pregatit si ceva deosebit pentru o seara romantica, atunci stii ca sunt multe detalii de care trebuie sa te ocupi.
Takko taie una dintre preocuparile cele mai mari de pe lista ta: vestimentatia.

Este o seara speciala si vrei sa arati perfect pentru jumatatea ta, iar o rochie care iti pune in valoare silueta este o alegere inspirata, cu care stii ca nu poti da gres. Alege clasica little black-dress. Iti va da eleganta si feminitate, asa cum vrei sa te simti intr-un astfel de moment.

Nu uita ca accesoriile sunt cele care te scot anonimat si te transforma intr-o aparitie care nu poate trece neobservata. Asadar, cu atat mai mult nu pot lipsi acum. Pentru o tinuta stylish, o accesorizare minimalista, precum un colier si o bratara argintie, poate crea efectul glam pe care ti-l doresti. Inlocuieste clasicul palton cu o jacheta moderna din denim. Detaliile din lant argintiu se potrivesc de minune cu accesoriile si iti da o alura sofisticata.

Si pentru atunci cand va veti intoarce acasa, surprinde-ti partenerul cu o lenjerie senzuala. Indrazneste sa fii altfel si alege un set de culoare bleumarin in locul traditionalului rosu pentru o nota in plus de mister.


Jacheta: 179.99 lei
Rochie: 79.99 lei
Geanta: 99.99 lei
Colier: 35.99 lei
Bratara: 19.99 lei
Sutien: 59.99 lei
Slip: 29.99 lei