2 / 21

Agrafe cat mai multe in par, asortandu-se sau integrandu-se in tinuta

Bentitele de par au avut o revenire spectaculoasa inca din 2019 si de atunci continua sa ne cucereasca cu versatilitatea si diversitatea lor, dar mai ales cu modul in care sunt impodobite. Trebuie sa recunoastem ca in vara 2020 sunt usor supradimensionate, au un aer roial uneori, elegant sau feminin, dar se potrivesc foarte bine si cu tinute sport chic. Materialele din care sunt confectionate sunt la fel de versatile. Se poarta si bentitele din denim, dar si cele ornate cu paiete stralucitoare, margelute, pietre de diverse culoraturi. Daca in sezonul trecut, florile erau atasate bentitelor de par ostentativ, ca element statement, pentru vara 2020 designerii de moda au mizat mai mult pe imprimeuri florale.

O alta tendinta a verii 2020 o reprezinta si esarfele de par, folosite in variante forme si culori, dar si fundele decorative supradimensionate care acopera maiestuos banalii buretei de par. Elasticele de par voluminoase si maxi, parca mai mari ca niciodata, din diverse materiale vaporoase precum organza, matase sau satin, de inspiratie retro, impodobesc minunat cozile si cocurile, oferind o anumita eleganta si feminitate look-urilor.

La moda si extrem de cool in vara 2020 sunt accesoriile geometrice de prindere de parului (triunghi, tip semiluna sau cerc, rotunde, cu imprimeuri grafice sau geometrice), care ofera un aer stilat si clasic parului.

Pentru inspiratie in materie de accesorii de par pentru vara 2020, te invitam sa rasfoiesti fotografiile de pe paginile urmatoare >>>
 

Foto: By Fluff Media /Shutterstock

 

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri