Pietre pretioase pentru zodia Berbec

 

Diamantul: Aceasta piatra pretioasa ii va ajuta pe nativii din Berbec sa despice adevarul si sa priveasca lucrurile clar. De asemenea, ea aduce noroc si bogatie personalitatilor dominate de Marte.

Ametistul: Este perfect pentru a activa rabdarea si a echilibra diferitele stari de spirit prin care trece nativul din zodia Berbec.

Smaraldul: Aceasta piatra se poarta pentru a aduce protectie, dar si pentru a încerca bateriile spirituale ale Berbecului mult prea ancorat in realitate.

 

Pietre pretioase pentru zodia Taur

 

Smaraldul: El scoate la iveala imaginatia si creativitatea nativilor din zodia Taur si, in acelasi timp, le mareste increderea in propriile forte.

Cuartul trandafiriu: Atunci cand este purtat de Tauri, cuartul trandafiriu aduce o stare de liniste, ii scapa de inhibitii si ii ajuta sa socializeze mai usor.

Lapislazul: Daca simti instabil emotional, aceasta piatra te va ajuta sa iti recastigi claritatea in gandire. Mai mult, activeaza si intuitia.

 

Pietre pretioase pentru zodia Gemeni

 

Agatul: Agatul trebuie purtat de nativii din zodia Gemeni atunci cand doresc sa se dezvaluie. De asemenea, aceasta piatra semi-pretioasa aduce vindecare si confort.

Turmalina: Aceasta piatra este perfecta pentru concentrare. De asemenea, ii ajuta pe Gemeni in meditatie.

Cuartul galben: Puteti purta cuartul galben pentru a va ridica moralul, dar si pentru a capata o atitudine senina si naturalete.

 

Pietre pretioase pentru zodia Rac

 

Perlele: Nu numai ca va ajuta sa va concentrati sau sa luati decizii cand le purtati, dar va si dau puterea interioara de care aveti nevoie in situatiile complicate.

Piatra lunii: Aceasta piatra are o influenta pozitiva asupra dumneavoastra cand aveti nevoie de o viziune mai clara asupra lucrurilor si atunci cand va lipseste intuitia.

Peridotul: Peridotul este o piatra exceptionala pentru vindecare. In cazul nativilor din zodia Rac, este foarte buna si pentru a iesi din depresie.