Pentru primavara aceasta, designerii au decis: feminitatea si eleganta sunt la loc de cinste. Propunerile lor urmaresc de ceva timp o linie universal valabila: atitudine, libertate de miscare, atractie, toate bine dozate intr-o aura de feminitate. Cu alte cuvinte, suntem invitate sa renuntam la pantaloni, si sa adoptam fustite si rochite, sa fim, pur si simplu, “femei”. Vechiul “chic” este reinventat: nu mai trebuie sa adoptam produse rigide, care sa ne incorseteze si sa ne indispuna.


Ceea ce ne uimeste la aceasta rochita este tocmai versatilitatea ei. Nu exista un alt model care sa ne ofere atatea optiuni de purtare. Spre exemplu, pentru birou, rochia de tip A poate fi combinata cu o camasa alba de bumbac, si cu un trenci pentru exterior. Pentru o intalnire cu prietenii, un ciorap opac colorat sau o curea in talie pot da o nota casual tinutei. Pentru o intalnire de afaceri, nimic mai simplu: adaugam un sacou si avem un outfit business.


Iata cateva adevaruri pe care nu le putem ignora: o rochie atat de versatila este binevenita in garderoba noastra. Cu ajutorul ei, vom fi feminine, fara a ne incorseta inutil. Ne vom bucura de lejeritate, si, in acelasi timp, de o eleganta sic. Pentru doamne- va veti simti mai tinere, mai pline de viata. Pentru domnisoare- veti pune in valoare tot ce aveti mai frumos.

Daca doriti sa incercati un nou stil, care nu credeati ca va avantajeaza, este momentul sa va reanalizati opiniile.

Informatii si poze oferite de NICHI.