Scorpion (24 octombrie – 22 noiembrie)

 

Femeia Scorpion detine farmec, are o alura misterioasa, putere interioara – datorita acestor calitati poate trece peste orice obstacol care ii apare in cale. Nativa din Scorpion se prezinta ca o persoana increzatoare in propriile forte si de aceea majoritatea barbatilor se simt atrasi de ea in mod constant. Ea are calitatea de a fi misterioasa, fiind atenta la cum se prezinta in public, discreta si plina de mici secrete. Cea nascuta in zodia Scorpion afla imediat detalii despre interlocutorii sai, lasandu-i, in acelasi timp, in ceata in legatura cu propria personalitate (detine o reticenta naturala).

Cel mai bun cuvant prin care se poate descrie o persoana nascuta in Scorpion este pasiunea. Pentru ea, aceasta este cel mai important ingredient al vietii – pasiunea fata de persoana iubita, pasiunea pentru familie, pasiunea de a munci, pasiunea de a trai!

Femei Scorpion celebre: Julia Roberts, Katherine Hepburn, Grace Kelly, Maria Antoaneta, Demi Moore, Meg Ryan, Sophie Marceau, Vivien Leigh, Winona Ryder

 

Leu (23 iulie – 22 august)

 

Femeia Leu se distinge usor printre ceilalti oameni. Ea este cea care “lumineaza” camera cu vestimentatia ei spectaculoasa – nativele din Leu stiu cum sa isi faca aparitia in mod unic oricand si oriunde.

La fel ca si o adevarata doamna din Franta, o nativa nascuta in Leu va prefera intotdeauna sa aiba o toaleta eleganta si scumpa in loc de 20 ieftine. Ea poseda nevoia majora de a fi respectata de persoanele din jur si va face tot ce ii sta in puteri pentru a se face remarcata si retinuta. Femeia Leu este extravaganta in mod natural – sa nu incercati niciodata sa ii spuneti ca da prea multi bani pe haine (sau pe ingrijirea copiilor, pe care ii place sa ii “cocoloseasca”).