1 / 7

Elementele reprezentative chinezesti si cifra Destinului

Numerologia a reprezentat dintotdeauna un punct puternic de atractie pentru poporul chineze. Pamantul, apa, focul, metalul, lemnul sunt elemente primordiale pe baza carora a fost creat universul, cred chinezii. Numerele nu au fost niciodata considerate elemente anoste, ci elemente purtatoare de informatie despre viata si destinul unei persoane. Numerologia chinezeasca incearca sa stabileasca un echilibru intre elementele statice si cele vii, intre elementul uman si elementul planetar, intre spiritual si material.

In traditia numerologiei chinezesti, fiecare din cele cinci elemente: lemn, foc, metal, pamant si apa este asociat unei anumite personalitati, imprimand anumite trasaturi de caracter. In totalul trasaturilor unei persoane se regasesc influente ale tuturor acestor elemente, insa unul este considerat ca avand tendinta de a le domina pe celelalte. Pentru a atinge un echilibru perfect cu tine insati, dar si cu cei din jurul tau, in esenta personalitatii tale aceste elemente trebuie sa fie distribuite intr-un procent egal. Afla si tu care este personalitatea ta in numerologia chinezeasca si carui element ii este asociata. Afla care este elementul predominant al personalitatii tale calculandu-ti Cifra Destinului printr-un procedeu extrem de simplu.

In primul rand, se face suma tuturor cifrelor din data de nastere (se aduna ziua, luna si anul nasterii). Daca rezultatul obtinut este un numar format din doua cifre, acestea se aduna la randul lor intre ele. De exemplu, pentru o persoana nascuta in data de 13 mai (=luna a 5-a) 1975, cifra destinului se calculeaza astfel: 1+3+5 + 1+9+7+5=31, iar 31 = 3+1= 4. Asadar, cifra destinului pentru persoana nascuta in aceasta data este 4. 4 este asociat elementului primordial Lemn, iar caracteristicile acestor persoane le regasesti in descrierile urmatoare:

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri